divendres, de març 07, 2008

FINALITZA LA CAMPANYA

De nou un acte terrorista atura de cop una campanya electoral democràtica que s'estava duent a terme. Des de la JSC Granollers condemnem totalment aquest acte, i recolzem el govern actual en la seva lluita antiterrorista. Com altres partits i associacions de caire polític, nosaltres també hem donat per finalitzada la nostra campanya.

Com a demòcrates hem de demostrar més que mai la nostra fermessa fent just el contrari del que demana ETA de boicotejar aquestes el.leccions i per això hem de respondre amb una alta participació en els comicis de diumenge per reafermar el sistema democràtic i el funcionament de les nostres institucions.




dimarts, de març 04, 2008

LA "NIÑA" DE RAJOY HA TORNAT


Sí companys, la "Niña" de Rajoy ha tornat!! Però aquest cop ha canviat. Ara és una nena imaginària que viu al cap del senyor del "bonobús". Una nena que possiblement és immigrant, i que serà expulsada immediatament si el PP arriba al poder. O bé és una estudiant, que creu que els immigrants li treuen les beques de menjador només pel fet de ser immigrants, i creu que té dret a tenir-ne perquè ella sí és "española", i no pel fet de que les beques es distribueixen a partir de la renda. Una "niña" que té set, molta set, capaç de beure's ella soleta tot un riu com l'Ebre.

A aquesta "niña" sí que l'han de fer un exorcisme!!