diumenge, d’octubre 25, 2009

Sopar amb la Carme Chacón a Granollers




Divendres 23 d’octubre, l’Agrupació del PSC de Granollers va organitzar un sopar amb la Ministra de Defensa Carme Chacón. L’èxit de la trobada, en la que van acudir militants, simpatitzants, alcaldes, regidors, etc. va ser formidable. La bona organització de l’event va permetre que tots els convidats gaudissin d’una excel·lent vetllada en companyia dels companys i companyes del partit.

Abans del sopar, van intervenir en un discurs en Juan Manuel Segovia (primer secretari del PSC de Granollers); en Jordi Terrades (diputat al Parlament de Catalunya i secretari de Medi Ambient del PSC de Granollers); en Román Ruiz (exalcalde de Montmeló); en Josep Mayoral (alcalde de Granollers); i, finalment, la Carme Chacón. Tots van agrair la oportunitat de dur a terme aquesta trobada i van destacar la importància d’aquests actes en períodes en els que no hi ha campanyes electorals.

En un acte d’aquestes característiques, l’Agrupació de la JSC de Granollers també hi va voler estar present i així ho va fer, en companyia dels seus companys de la JSC de la resta de la comarca. A tots ells, gràcies per la seva presència en l’acte, i gràcies també a la Carme per la seva extraordinària amabilitat i senzillesa. Trobades com aquesta ajuden a cohesionar un grup i a mostrar que el Partit del Socialistes no només recorda la seva militància durant les eleccions (com fan altres partits), sinó que la té present a cada pas que dona i li agraeix sempre la confiança dipositada al llarg dels anys.

L’Agrupació de la JSC de Granollers felicitem la iniciativa i oferim el nostre suport en pròxims actes.